MONTAŽA PVC STOLARIJE

Kada je riječ o stolariji, jedan od važnih elemenata je sama montaža stolarije. Kako bi Vaša stolarija bila dugotrajna i funkcionalna, ovaj posao povjerite stručnjacima.
Dok većina ljudi smatra da je ključna stvar kod stolarije kvaliteta, potrebno je spomenuti da je ugradnja stolarijegotovo jednako važan, ako ne i važniji segment. Pravilna ugradnja prozora i vrata omogućit će dugovječnost stolariji. Montažom PVC stolarije nikako se ne smije umanjiti izolacijsku vrijednost samog prozora ili vrata, što u nekim situacijama može biti slučaj. Stoga pripazite kod izvođenja ovih radova. Također, pravilna ugradnja stolarije onemogućuje prodor prašine, vlage ili vode između prozora i zidarskog otvora.

DOSTAVA STOLARIJE

Isporučujemo svu PVC stolariju (prozore, vrata i ostalo), protuprovalna i sobna vrata na mjesto ugradnje. Dostava i montaža naše PVC stolarije je besplatna. Također, ukoliko je potrebno, vršimo transport stare demontirane stolarije i građevinske bravarije sa lokacije gdje je nova stolarija ugrađena.

OBRADA ŠPALETA I POSTAVLJANJE KLUPČICA

Obrada zidova nakon ugradnje stolarije jednako je bitna kako iz estetskih razloga tako i za kasniju zaštitu vaših prozora i vrata. Ukoliko se obrada otvora odradi površno, može doći do niza negativnih efekata, pa čak i oštećenja. Zbog toga je preporuka posao u potpunosti povjeriti profesionalcima. Nakon izvršene montaže prozora radimo i obradu špaleta te postavljanje klupčica.

UČINKOVITOST 100%

Energetski učinkoviti prozori i vrata višestruko vraćaju uloženi novac.

KVALITETA 100% 

Napredna tehnologija i kvalitetni materijali uz stručne majstore postaju proizvodi iznimne kvalitete.