PONUDA PVC STOLARIJE I USLUGA

Uz sve vrste radova vezanih uz postavljanje PVC i ALU stolarije u ponudi imamo profile renomiranog proizvođača ALUPLAST.

ALUPLAST Kunststoff-Fensrtersysteme  je renomirana svjetska marka sa potvrđenom kvalitetom i drugi po veličini svjetski proizvođač PVC profila. Iz palete proizvoda ALUPLAST profila izdvojili bi seriju energeto®

 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ENERGETO® I KLASIČNOG PROZORA?

Čelično pojačanje je kod konvencionalnih prozora termotehnički slaba točka sistemske konstrukcije. S obzirom na dubinu ugradnje i broj komora opcije su iscrpljene – trebalo je naći bolje rješenje za čelično pojačanje. To je aluplast-u u potpunosti uspjelo tehnologijom „bonding inside“ i „powerdur inside“.„foam inside“ dopunjuje obje tehnologije za izvanredne vrijednosti toplotne izolacije.

PVC-prozorski-sustavi

ALUPLAST PVC PROZORSKI SUSTAVI

JEDNOSTAVNI ZA ODRŽAVANJE, FLEKSIBILNOG DIZAJNA I IZVRSNI U TOPLOTNOJ IZOLACIJI.

Bilo za izgradnju, renoviranje ili optimizaciju energije – ovisno o namjeni u aluplast-u možete dobiti odgovarajući prozorski profil za Vas.

ENERGETO® – SERIJA

BUDUĆNOST PROZORA

energeto® je prozor bez metalnog termičkog mosta. Sustav ukazuje u svim verzijama i dubinama ugradnje značajne toplotne izolacijske vrijednosti, koje aktivno doprinose smanjenju CO2 , za uštedu troškova grijanja, a time i zaštiti životne sredine.

ENERGETO® – PORTFOLIO PROIZVODA

ENERGETO® 4000

Sistem udarne brtve energeto® 4000 od 70 mm dubine ugradnje se najviše koristi kod sanacije i uvjerava sa filigranom profilnom slikom, koja omogućuje više upada svjetla pri izvanrednim vrijednostima toplotne izolacije.

ENERGETO® 5000

energeto® je kao sistem srednje brtve od 70mm dubine ugradnje posebno na tržištu renoviranja neizostavan.

ENERGETO® 8000

energeto® 8000 od 85mm dubine ugradnje je specijalno za segment novogradnje koncipiran i uvjerava sa najboljim vrijednostima toplotne izolacije. 85mm sistem je dostupan u Classic-line-dizajnu i ističe se svojom linearnošću.

PREDNOST ENERGETO®

 • jedine vrijednosti izolacije od do Uw = 0,60 W/m²K odricanjem od metalnog pojačanja u unutrašnjosti prozora
 • nadmašuje zahtjeve aktuelnog propisa o uštedi energije već jasno
 • ističe se filigranim i klasičnim dizajnom
 • uvjerava svojom sigurnošću, koja je potvrđena oficijelnom nadzornom službom
 • dostupan u mnogobrojnim dekor varijantama
 • može se reciklirati i do 100% vratiti u tok ponovnog korištenja materijala
 • sastoji se od plastike otporne na vanjske neprilike i prerađuje se u visokokvalitetne prozore koji štite od buke, vremenskih prilika i provale
 • može se koristiti za renoviranje (70mm dubine ugradnje) kao i za novogradnju (58mm dubine ugradnje)
 • prozorski sistem certifikovan RAL-om

IDEAL SERIJA PVC PROZORA

IAKO PROSJEČNO SAMO 8% FASADE OBJEKTA OTPADA NA PROZORE, ONI PAK UZROKUJU SKORO 40 % GUBITKA TOPLOTNE ENERGIJE.

Utoliko bitniji je izbor pravog sustava za Vaše individualne potrebe. aluplast nudi brojne PVC prozorske sustave koji su svi kompatibilni i koji su prilagođeni potrebama različitih regija i tržišta.

PORTFOLIO PROZIVODA

IDEAL 2000®

PVC prozor sa 60mm dubine ugradnje

IDEAL 4000®

PVC prozor sa 70mm dubine ugradnje

IDEAL 5000®

70mm dubine ugradnje sa izvanrednim izolacijskim karakteristikama

IDEAL 7000®

85mm dubine ugradnje – za atmosferu i ugodnost

IDEAL 8000®

85mm dubina ugradnje – po pitanju energetske efikasnosti i optičkog utiska na najvišem nivou

 • PVC prozori su veoma jednostavni za održavanje
 • PVC prozori prosječno traju 30 godina
 • današnja tehnologija omogućuje izvanredne izolacijske vrijednosti, zvučnu i protuprovalnu zaštitu
 • visoki potencijali uštede energije i jednostavna reciklaža čuvaju naš okoliš
 • nove PVC prozorske tehnologije ne koriste metalni toplinski most u prozorskim krilima i okvirima (energeto®)
 • PVC prozori su dostupni u velikoj paleti dekora
 • PVC prozori su dostupni u različitim oblicima npr. u vidu oblih lukova ili trokutastih prozora
 • PVC prozori su ekonomični u nabavci
 • PVC materijal je otporan na vremenske uslove, ispušne plinove i sredstva za čišćenje
 • zahvaljujući dugovječnosti PVC materijala, Vaši prozori, a samim tim i Vaš objekat dugoročno ne gube na vrijednosti
Sustavi podizno kliznih vrata

PODIZNO-KLIZNA VRATA 85MM

MODULARNO U JEDNU NOVU DIMENZIJU

Modularni sustav predstavlja novost u ovom segmentu. Iz jednog sustava mogu biti proizvedena tri različita proizvoda u pogledu termoizolacijskih karakteristika. Od minimalnih zahtjeva termoizolacije sve do rješenja pasivnih kuća. Neovisno o tome za koji proizvod se odlučite, on vizualno uvijek savršeno odgovara drugim aluplast sustavima što stvara predivnu i jedinstvenu sliku u stambenim prostorima.

ELEGANTAN SPOJ VANJSKOG I UNUTRAŠNJEG PROSTORA

Pustite sunce u svoj dom! Svjetlom obasjane prostorije i predivni pogledi na prirodu, nova podizno-klizna vrata 85 mm postižu zahvaljujući velikim otvorima. Posebno su koncipirana za prolazak na terase, balkone i u dvorišta. Čak i kod maksimalnih veličina od 6,50 m x 2,80 m, ona se jednostavno i bez napora otvaraju i zatvaraju te omogućuju tečan i nesmetan prelazak u vanjski dio. Daljna prednost je ekonomičan način funkcioniranja: krilo se otvara paralelno uz fiksno ostakljenje te na taj način ne zauzima prostor. Rezultat: velikodušan prostorni koncepti sa dodatnom vrijednošću u vidu kvalitete stanovanja.

ŠTEDITE TROŠKOVE GRIJANJA ZAHVALJUJUĆI IDEALNOJ TERMOIZOLACIJI

Model HST 85mm je dostupan u tri različite varijante: od osnovne, Basic verzije koja ispunjava sve potrebe propisne uštede energije, Standard varijante koja nudi plus u vidu termoizolacije, sve do Premium verzije sa izvanrednim termoizolacijskim vrijednostima na nivou pasivne kuće.

USKLAĐEN OPTIČKI IZGLED

Birajte između brojnih dekora i aluminijskih obloga dizajn koji najbolje odgovara Vašoj kući i stvorite tako dom u kojem ćete se osjećati ugodno.

TEHNIČKI NENADMAŠIVO:

Ispitane najviše vrijednosti za nepropusnost vjetra i kiše, protuprovalnu zaštitu i optimalnu zvučnu izolaciju i kod najvećih veličina gradnje – jedinstveno u području podizno-kliznih vrata!

PODIZNO-KLIZNA VRATA 70MM

Nova generacija aluplast podizno-kliznih vrata uvjerava svojim filigranim a ipak jakim profilom, čistim ravnolinijskim Classic line dizajnom.Termičko odvajanje aluminijskog praga kao i standardna termički odvojena ojačanja okvira nude izvanredne izolacijske vrijednosti.

Sa vanjske strane montiranom aluminijskom oblogom, podizno-klizna vrata se pretvaraju u umjetničko djelo čitave fasade.

Sustavi kliznih prozora

SUSTAVI KLIZNIH PROZORA

Aluplast sustav kliznih prozora je garancija za osvijetljene prostorije. Razvijeno je posebno za područje sredozemnog mora i južnijih zemalja i ispunjava zahtjeve tipične za ove krajeve.

Sustav je dostupan na različitim dubinama ugradnje okvira kompatibilno sa aluplast priborskim programom, tako da se mnogobrojna sastavljanja mogu realizirati. Kako prozori tako i mala balkonska vrata mogu se realizirati uz pomoć ove sustavne serije.

Sustavi ulaznih vrata
SUSTAVI ULAZNIH VRATA

Ulazna vrata su vizitka svake kuće. Ona treba da izgledaju dobro i da pritom pružaju sigurnost i zaštitu od buke i vremenskih utjecaja. Sa aluplast sustavom za ulazna vrata spajate moderan dizajn sa najvišom mjerom trajnosti.

ULAZNA VRATA 85MM

Sa novim aluplast sistemom za ulazna vrata ste na sigurnoj strani i tako kombinirate estetiku sa zaštitom od buke, vremenskih okolnosti i provalnika.

ULAZNA VRATA IDEAL 4000® I IDEAL 2000®

Zajedno sa termički odvojenim pragom i upotrebom posebne vrste čelika postižu se izvrsna termoizolacija i najbolje statičke vrijednosti.

Aluplast sustavi ulaznih vrata nude najbolji kvalitet kao i dugovječnost – Vaša prvoklasna zaštita protiv neželjenih gostiju.

powerdur inside

Poboljšana toplinska izolacija

U mjesto čelične jezgre koristimo specijalni materijal ojačan staklenim vlaknima koji se ugrađuje u samom proizvodnom pogonu i omogućuje značajno bolju toplinsku izolaciju profila.

Štedjeti energiju: s tehnologijom aluplast®

UČINKOVITOST 100%

Energetski učinkoviti prozori i vrata višestruko vraćaju uloženi novac.

KVALITETA 100% 

Napredna tehnologija i kvalitetni materijali uz stručne majstore postaju proizvodi iznimne kvalitete.